Hirdetés

hasznaltauto.lap.hu / Árverések, visszavett autók

Árverések, visszavett autók

Teszvesz - jármű aukciók

Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságok és ingatlanok értékesítése történik.

Személy- és kistehergépjármű

Visszavettautok

Használtautó licit

Online aukciós rendszerünk segítségével a lehető legjobb áron, egyszerűen, a lehető leghatékonyabban és legrövidebb időn belül értékesítjük megbízóink használt gépjárműveit. A lehető legjobb kereskedői piaci árat érjük el akár néhány munkanapon belül, hetente két aukciót bonyolítunk le, így gyorsan, biztonságosan és egyszerűen értékesítjük használt autóját.

Zsibvásár, a legnagyobb ingyenes vásártér!

.. még több jármű aukció

Hirdetés
Meghatározás:

Eladna, esetleg venne használt autót? De nem tudja, hogy hol kezdjen neki a hirdetésnek, keresésnek? A használtautók körében területi és márkabontásban is hasznos oldalakra bukkanhat a segítségünkkel.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Árverések, visszavett autók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés